vrijdag 20 september 2013

Geel

1ste bus zit in de buurt van Geel (15.27 u.)

 
 
Directeur Luc

Hasselt

Hasselt voorbij!!! (15.04 u.)


Directeur Luc

Tongeren

Pitstop (lees plasstop) in Tongeren. (14.54 u.)
Andere bus is 5 minuten voorop.


Directeur Luc

Luik in zicht

Ze zitten op 10 km van Luik. (14.27 u.)!!!

 
 
Directeur Luc

Busje komt zo!!!!

De bussen zijn vertrokken om 13.26 u.

 
 
Directeur Luc

donderdag 19 september 2013

Een laatste dag er tegenaan!

Vandaag hebben we in de voormiddag drie activiteiten in een doorschuifsysteem gedaan: de hoogte van een boom meten, een horst (nest van een buizerd) bouwen in het bos en de snelheid van het water berekenen. Het zonnetje deed deugd. 's Middags kregen we kervelsoep, vissticks met tomaten en aardappelnootjes en een caramelpudding. Na de middag zijn we per klas een wandeling gaan maken doorheen het prachtige landschap van Amberloup. We hebben de voorlaatste dag afgesloten met een super toffe bonte avond!!! Jullie hebben iets gemist hoor! Het was een echt spektakel!! Nog één nacht slapen en we keren terug naar huis.

Tot morgen allemaal!                                              

P.S.: Niet schrikken als jullie vuile broeken en laarzen terug krijgen J, maar we hebben ons REUZE geamuseerd!!













 



















 

Busje komt zo!!!!!

Wanneer is de bus vertrokken??
Waar zijn ze al??
Wanneer komt de bus toe??
Op al deze vragen vind je het antwoord op deze blog.




 
Directeur Luc

woensdag 18 september 2013

Woensdag = beverdag!!

Hallo allemaal,

Vandaag hadden we jammer genoeg een regenachtige dag, maar dit kon ons niet tegenhouden. De stoere jongens en meisjes van het 6de leerjaar begonnen de dag met een leuke beverwandeling door het moeras. De rubberen laarzen kwamen nu wel van pas! Het water stond namelijk hoog en als je niet goed uitkeek, kwam het water wel tot boven de knieën. De kinderen van het 5de leerjaar hebben een heleboel brieven geschreven en een knappe tekening gemaakt over de dieren in het bos. 's Middags hebben we lekker gegeten.  Een groentesoepje, patatjes met bloemkool en gebraad en een yoghurtje. Na het middagmaal, vertrokken dan de vijfdeklassers met twee gidsen op beverwandeling. Die hadden meer geluk want het regende niet meer. De kinderen van het 6de leerjaar hebben ook brieven geschreven en gezelschapsspellen gespeeld.
De beverwandeling was echt de moeite!! Op het einde hebben we nog naar een korte film over de bevers gekeken. Nu zijn alle kinderen gedoucht en klaar om aan de quiz te beginnen.

Tot morgen!